Аналізатори молока
Якість молока визначається за такими показниками, як чистота молока, кислотність молока, бактеріальна обсемененность молока, щільність, вміст жирів і білків. Перевірка якості молока проводиться в лабораторних умовах із застосуванням спеціальних приладів, що визначають фізичні (щільність), хімічні (зміст жиру, білків) і біохімічні (кислотність, редуктазная проба) показники молока.
- 21 690 ₴В наявності1247
- 28 890 ₴В наявності1245
- Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (44) 209-70-10
- +380 (67) 234-69-52
- +380 (63) 698-62-74
- +380 (99) 600-98-83
1250 - 24 990 ₴В наявності1426
- 34 890 ₴В наявності1427
- 23 970 ₴В наявності2083
- 69 960 ₴Немає в наявності+380 (44) 209-70-10
- +380 (67) 234-69-52
- +380 (63) 698-62-74
- +380 (99) 600-98-83
1266 - 29 800 ₴Немає в наявності+380 (44) 209-70-10
- +380 (67) 234-69-52
- +380 (63) 698-62-74
- +380 (99) 600-98-83
1249