Рефрактометр REF 701 для вина
- В наявності
1 570 ₴
- +380 (67) 234-69-52
- +380 (63) 698-62-74
- +380 (99) 600-98-83
Використовується в харчовій промисловості для вимірювання середньої кількості цукру у вині. Рефрактометр створений для вимірювання вмісту та якості спирту в виноградному суслі. Застосовується у виноробстві та інших галузях промисловості, пов'язаних з обробленням виноградного сусла. Показує вміст алкоголю у вині та аперитивах.
Цей клас рефрактометрів призначений для аналізу винограду на наявність вмісту цукру в початковій витискачі, і ступеня вмісту спирту в виноградному вині. Рефрактери дають змогу проводити вимірювання первинного виноградного соку в одиницях Oe, KMW (Ваво).
Oe — Oechsle — градус Окслі — одиниця вимірювання ваги виноградного сусла (Німеччина). Кожен грам різниці у вазі на літр соку винограду, порівнюючи з літром води, становить один градус по Охслі (Oechsle). Число градусів Oechsle, поділене на вісім — показник вмісту алкоголю у вині.
Oe=KMW*5. KMW — Використовується в Австрії
Характеристика:
● діапазон:
От 0 до 140 ° Oe
от 0 до 27 KMW (Babo)
от 0 до 32% Brix
● точність:
1 ° Oe
0.2 KMW
0.2% Brix
Комплектація:
1. Рефрактометр.
2. Пипетка.
3. Салфетка.
4. Викрутка для калібрування.
5. Кейс.
6. Інструкція з експлуатації.
Основні | |
---|---|
Виробник | Walcom |
Країна виробник | Тайвань |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 570 ₴