влевовправо
Пірометр Німбус П+ ( -35... +275 °С) - для продуктов, пірометр Німбус П+
- Немає в наявності
- Код: 1463
8 694 ₴
+380 (44) 209-70-10
- +380 (67) 234-69-52
- +380 (63) 698-62-74
- +380 (99) 600-98-83
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пірометр Німбус-П+ — це спеціалізований інфрачервоний термометр із контактним щупом для контролю безпеки харчових продуктів.
Унікальна конструкція цього вимірювального приладу дає змогу поєднувати в ньому як безконтактне вимірювання температури (пірометр) для вимірювання температури на поверхні, так і контактний відкидний термометр (проникного типу) для вимірювання температури всередині. Спеціальні індикатори відразу ж показують, що є температура їжі в небезпечному або в безпечному діапазоні температур.
Унікальна конструкція цього вимірювального приладу дає змогу поєднувати в ньому як безконтактне вимірювання температури (пірометр) для вимірювання температури на поверхні, так і контактний відкидний термометр (проникного типу) для вимірювання температури всередині. Спеціальні індикатори відразу ж показують, що є температура їжі в небезпечному або в безпечному діапазоні температур.
Вбудований таймер у пірометр Німбус-П+ дає змогу контролювати час приготування, охолодження, відкритого зберігання їжі, а також температуру приготування й зберігання без забруднення самого приладу та продукту.
Конструкція пірометра Німбус-П+ дає змогу мити його та дезінфікувати для подальшого застосування.
Внимание!!! Не допускається занурення приладу безпосередньо у воду!
У конструкції пірометра Німбус-П+ увімкнена унікальна система взування, яка освітлює вимірювану зону. Що дає змогу бачити вимірювану зону продукту.
Усі ці характеристики й особливості конструкції роблять пірометр Німбус-П+ незамінним приладом для гарантування безпеки харчових продуктів.
Сфери використання пірометрів Німбус-П+:
• Перевірка температури зберігання та приготування харчових продуктів;
• Контроль процесу приготування. Характеристики контактного термометра | Значення |
Діапазон температур | -40... +200 °С |
Похибка за температури: от -5 °С до 65 °С нижче -5 °C вище 65 °С |
± 0,5 °С ± 1 °С ± 1 % |
Час реакції | 7-8 с |
Розмір датчика | Діаметр 3 мм Довжина 80 мм |
Тип датчика | Тонкоплений платиновий термометр опору Клас А |
Відносна вологість | 90% (± 5%) при 30 °С |
Характеристики інфрачервоного термометра | Значення |
Діапазон температур | -35 … +275 °С |
Похибка за температури: от 0 ° С до 65 ° С нижче ніж 0 °C вище 65 °C |
± 1 °С ± 1 °С ± 0,1 °С ± 1,5 % |
час реакції | < 500 мс після перших показань |
Спектральна чутливість | 8-14 мкм |
Випромінювальна здатність | Фіксована для харчових продуктів |
Відстань вимірювання (освітлення об'єкта) | ...25мм ...250 мм |
Мінімальний розмір об'єкта | 12 мм |
Зміщення підсвітки від ІЧ-каналу | 13 мм |
Основні | |
---|---|
Тип | Пірометр |
Принцип дії | Інфрачервоний |
Одиниця виміру | °С |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 8 694 ₴