Кошик
113 відгуків
promo_banner
ВП Діліс - виробництво та продаж вимірювальних приладів
+380 (44) 209-70-10
+380 (67) 234-69-52
+380 (63) 698-62-74
Кошик
влево
  • Пірометр Німбус П+ ( -35... +275 °С) - для продуктов, пірометр Німбус П+, фото 2
вправо
Пірометр Німбус П+ ( -35... +275 °С) - для продуктов, пірометр Німбус П+

Пірометр Німбус П+ ( -35... +275 °С) - для продуктов, пірометр Німбус П+

  • Немає в наявності
  • Код: 1463

8 694 ₴

+380 (44) 209-70-10
  • +380 (67) 234-69-52
  • +380 (63) 698-62-74
  • +380 (99) 600-98-83
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пірометр Німбус П+ ( -35... +275 °С) - для продуктов, пірометр Німбус П+
Пірометр Німбус П+ ( -35... +275 °С) - для продуктов, пірометр Німбус П+Немає в наявності
8 694 ₴
+380 (44) 209-70-10
  • +380 (67) 234-69-52
  • +380 (63) 698-62-74
  • +380 (99) 600-98-83
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пірометр Німбус-П+ — це спеціалізований інфрачервоний термометр із контактним щупом для контролю безпеки харчових продуктів. 
Унікальна конструкція цього вимірювального приладу дає змогу поєднувати в ньому як безконтактне вимірювання температури (пірометр) для вимірювання температури на поверхні, так і контактний відкидний термометр (проникного типу) для вимірювання температури всередині. Спеціальні індикатори відразу ж показують, що є температура їжі в небезпечному або в безпечному діапазоні температур.

Вбудований таймер у пірометр Німбус-П+ дає змогу контролювати час приготування, охолодження, відкритого зберігання їжі, а також температуру приготування й зберігання без забруднення самого приладу та продукту.

Конструкція пірометра Німбус-П+ дає змогу мити його та дезінфікувати для подальшого застосування.

Внимание!!! Не допускається занурення приладу безпосередньо у воду!

У конструкції пірометра Німбус-П+ увімкнена унікальна система взування, яка освітлює вимірювану зону. Що дає змогу бачити вимірювану зону продукту.
Усі ці характеристики й особливості конструкції роблять пірометр Німбус-П+ незамінним приладом для гарантування безпеки харчових продуктів.

Сфери використання пірометрів Німбус-П+:
• Перевірка температури зберігання та приготування харчових продуктів;
• Контроль процесу приготування. 

Характеристики контактного термометра Значення
Діапазон температур -40... +200 °С
Похибка за температури:
от -5 °С до 65 °С
нижче -5 °C
вище 65 °С

± 0,5 °С
± 1 °С 
± 1 %
Час реакції 7-8 с
Розмір датчика Діаметр 3 мм
Довжина 80 мм
Тип датчика Тонкоплений платиновий термометр опору Клас А
Відносна вологість 90% (± 5%) при 30 °С
Характеристики інфрачервоного термометра Значення
Діапазон температур -35 … +275 °С
Похибка за температури:
от 0 ° С до 65 ° С
нижче ніж 0 °C
вище 65 °C

± 1 °С
± 1 °С ± 0,1 °С
± 1,5 %
час реакції < 500 мс після перших показань
Спектральна чутливість 8-14 мкм
Випромінювальна здатність Фіксована для харчових продуктів
Відстань вимірювання (освітлення об'єкта) ...25мм ...250 мм
Мінімальний розмір об'єкта 12 мм
Зміщення підсвітки від ІЧ-каналу 13 мм
Основні
ТипПірометр
Принцип діїІнфрачервоний
Одиниця виміру°С
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 8 694 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner